PARAS TULOS saavutetaan yhdistämällä aktiivinen kuntoutus, hoito ja terveyttä tukeva tuote!

FIRSTBEAT- HYVINVOINTIANALYYSI

OS1st TUKI- JA KOMPRESSIOTUOTTEET

Kuva: Anne-Mari Marttunen

Tuki- ja kompressiotuotteet kivun lievitykseen ja nivelen ja lihaksen tukemiseen.

Medical-tason kompressio tehostaa nestekiertoa ja lihasten toimintaa.

MUKAVUUTTA

Antibakteerinen ja hengittävä, istuu täydellisesti ja ennaltaehkäisee hiertymiä . Oirekohtaiset tuotteet POLVI, RANNE, KYYNÄRPÄÄ, NILKKA, POHJE, REISI.

Apua akillesvaivaan, hyppääjän polveen, jalan kiputiloihin, kyynärpään kiputiloihin, lihasvaivoihin, vaivasenluu kipuihin ja oireisiin.

FOOTBALANCE MEDICAL yksilölliset tukipohjalliset

Jalat ovat tukipilarimme ja siksipä niiden merkitys kehomme linjauksiin on suuri. Fysioterapeutin asiantuntijuudella saat 100% yksilölliset pohjalliset ja ohjeet jalkojesi terveyden edistämiseksi. FootBalance-pohjalliset ohjaavat jalkaasi neutraaliin asentoon, tämä auttaa parantamaan koko kehon linjausta. Luonnollinen ohjaus jaloille ja parempi linjaus, mukavuus ja täydellinen istuvuus, laadukas iskunvaimennus. Takaa terveyttä sinun jaloillesi!

InBody -kehonkoostumusmittaus

InBody -kehonkoostumusmittauksen avulla saat monipuolisen kuvan kehosi tilasta. Mittauksessa selviää mm. lihaksen ja rasvan suhde, nestetasapaino, viskeraalisen rasvan määrä ja BMI. Mittauksen avulla seurataan kuntoutuksen etenemistä.

TEMPUR TUOTTEET

Tempur tyynyistä löydät juuri sinulle sopivan!

Nukkuma-asennon mukaan selkä- tai kylkinukkujille. Tyyny tukee ergonomisesti ja helpottaa ja ennaltaehkäisee niska- ja hartiaseudun kiputiloja. Fysioterapeutti opastaa sinua oikean tyynyn valinnassa.

Ennen ostopäätöksen tekoa sinulla on mahdollisuus koenukkua tyynyllä vuokrauspalvelumme kautta. Tempur tuotteet ovat terveydenhuoltoalan ammatillaisten suosittelemia.